Prezentare GreenPoint Trade SRL

Greenpoint Trade este o companie cu capital integral românesc care activează pe piața de profil încă din anul 2002, având ca scop promovarea produselor pentru animale de companie și de uz veterinar de cea mai înaltă calitate la un preț competitiv pe piața românească. Misiunea Greenpoint Trade este bunăstarea animalelor de companie.

Greenpoint Trade acoperă cu distribuție proprie 100% din teritoriul României cu o flotă de autoutilitare și reprezentanți de vânzări specializați. Clienții companiei sunt:  persoane juridice, magazine online, lanțuri de magazine specializate, pet shopuri, clinici veterinare, crescători și hypermarketuri.

Serviciile asigurate sunt de înaltă calitate și sunt oferite împreună cu îndrumare de specialitate, marketing specializat și personalizat.

Compania este importatoare și distribuitoare exclusivă în România pentru toate brandurile din portofoliu.

La Greenpoint Trade suntem preocupați de educația continuă a medicilor veterinari și suntem mândri de faptul că suntem atestați și recunoscuți de către CMV ca Furnizor de educație medicală veterinară continuă prin hotărârea nr. 107/24.11.2023

 

Gânduri bune!