2022

13-15 mai,

Zilele Facultății de Medicină Veterinară

Greenpoint Trade  a fost prezentă cu standul ADVANCE la Zilele Facultății de Medicină Veterinară între 13 și 15 mai: 3 zile de relaxare și informare pentru proprietarii de animale de companie.

Pe Splaiul Independenței nr 105, la prima ediție a Târgului organizat cu ocazia Zilele Facultății de Medicină Veterinară, am avut parte de demonstrații făcute de câinii utilitari ai Jandarmeriei Române într-un show cu mare priză la public.

La standul ADVANCE am interacționat cu vizitatorii, oameni și blănoși deopotrivă, membri ai staffului Facultății sau studenți, cu care am împărtășit informații legate de hrănirea corectă a animalelor de companie, dar și despre caracteristicile hranei ADVANCE și a ADVANCE Veterinary Diets. Au fost multe întrebări și explicații, dar și mai multă bucurie și relaxare.

2022

3-5 iunie,

20 de ani de Greenpoint Trade

În acest an, la Greenpoint Trade sărbătorim 20 de ani de la înființare: ani frumoși în care am format cu toții o echipă solidă, experimentată, devotată și care, cu solidaritate și perseverență, și-a atins obiectivul an de an, acela de a oferi cele mai bune soluții partenerilor noștri indiferent de situație și o viață mai bună animalelor de companie!

Ne dorim ca și pe viitor să ne respectăm promisiunea față clienții noștri și să le fim alături pentru cât mai multe aniversări!

Mulțumim furnizorilor noștri, mulțumim clienților noștri, mulțumim echipei Greenpoint Trade!