Știm cu toții că nu ar trebui să le dăm câinilor să mănânce pe sub masă, dar sunt momente, așa cum sunt marile sărbători, 1 Mai când câinele cel mai cuminte și educat din univers se transformă într-un cerșetor cu ochii umezi căruia nu-i poți rezista.
Acum, cu toții ne simțim mai plini după sărbători, deoarece de multe ori nu facem altceva decât lenevim și mâncăm, și pentru că noi suntem modele comportamentale, exact același lucruri îl fac și blănoșii noştri :)!
Noi recomandăm ca după sărbători să le oferim câinilor, pe o perioadă de câteva zile măcar, varianta de hrană light – Advance Light, care în general are are același procent de proteine dar are o cantitate mai mică de grăsimi (cu 47% mai puține grăsimi la Advance Light Mini, cu 48% mai puține grăsimi la Advance Light Medium, cu 26% mai puține grăsimi la Advance Light Maxi), un conținut mai mare de fibre, care dau senzația de sațietate și L-Carnitină. Ce face – L-Carnitina? – favorizează arderea grăsimilor în detrimentul proteinelor.
Proteinele sunt foarte importante pentru reconstrucție și mai ales pentru întreținerea musculaturii, musculatură care este și principala consumatoare de energie/calorii.
Recomandăm exerciții fizice, plimbările lungi și hrana light pentru câteva zile după o perioadă de aport alimentar crescut sau de curată lenevie 🙂 pentru formă perfectă a câinelui tău!